Nilsiässä suditellut menetti ajokorttinsa – kulkee jatkossa apostolin kyydillä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Liikenteessä vaaraa aiheuttavat autoilijat eivät välttämättä ymmärrä, että sen lisäksi, että he riskeeravat oman henkensä, aiheuttavat he runsaasti uhkatilanteita muille tienkäyttäjille. Sitä varten on olemassa säännöt, että meillä kaikilla olisi turvallista liikkua liikenteessä.

Eräs säännöistä piittaamaton kuljettaja on menettänyt ajokorttinsa poliisin huomaan. Miehelle määrättiin väliaikainen ajokielto ja hän on epäiltynä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Poliisi todisti omin silmin, kun kyseinen henkilö ajoi sivuluisussa vastaantulevien kaistalla Nilsiässä lauantai-iltana.

– Poliisipartio mittasi henkilöauton nopeudeksi 81 km/h, kun kyseisellä tieosuudella nopeusrajoitus on 30 km/h, Itä-Suomen poliisilaitokselta kerrotaan.

Ajosta ei onneksi aiheutunut muille vahinkoa, vaikka alueella oli muitakin tienkäyttäjiä.