Selena Gomezin uusi rakas paljastui – tapailee Benny Blancoa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Selena Gomezin rakkausrintamalla on viime aikoina ollut hiljaista. Naista ei ole nähty julkisuudessa edes satunnaisilla treffeillä kenenkään kanssa pitkään aikaan lopetettuaan suhteen The Weekndin kanssa. Nyt tähti näyttää kuitenkin löytäneen uuden rakkauden.

Selena Gomez on E! News -sivuston mukaan alkanut nyt tapailemaan Benny Blancoa. Hän on kommentoinut Instagramissa fanien viesteihin kertomalla, että häntä ei kiinnosta mitä muut ajattelevat hänen uudesta rakkaudestaan. Nainen on kertonut olevansa tällä hetkellä onnellisimmillaan.

Selena Gomezilla on Food Network -kanavalla oma kokkiohjelma, jonka ensimmäinen jakso julkaistiin 30. marraskuuta. Selena + Chef: Home for the Holidays -ohjelman ensimmäisessä jaksossa nähtiin miten Selena Gomez paljasti ohimennen, että hän on itseasiassa tällä hetkellä ihastunut. Nainen ei kuitenkaan tällöin ollut vielä valmis paljastamaan asiasta mitään enempää.