90 Päivää morsiamena: Chantel valmistautui sokkotreffeille – etsii varakasta miestä itselleen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suositussa 90 Päivää morsiamena -sarjassa esiintyvät Chantel Everett ja Pedro Jimenon ovat eronneet. Pariskunnan avioliitto oli karua seurattavaa, sillä harvoin näkee yhtä myrkyllistä parisuhdetta kuin Dominkaanisesta tasavallasta kotoisin olleen Pedron ja amerikkalaisen Chantelin liitto oli.

Chantel on sittemmin paljastanut, että Pedro ei koskaan vienyt häntä treffeille ilman siskoaan. Ainoa kerta kun he olivat ulkona kahdestaan deiteillä oli se, kun mies kosi häntä. Nyt Chantel on valmistautumassa sokkotreffeille, ja tilanne jännittää naista. Hän tietää tasan tarkkaan mitä haluaa parisuhteelta.

– Haluan romantiikkaa. Haluan omakotitalon, valkoisen aidan ja pari autoa. Haluan miehen, jolla on varaa ylläpitää hyvää elämää, Chantel luettelee ja myöntää, että se jo riittäisi, että mies ei käyttäisi häntä hyväkseen samalla tavalla kuin Pedro teki.