Kate Beckinsale häikäisi uudella tyylillä – koki muodonmuutoksen

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Juuri 50 vuotta täyttänyt Kate Beckinsale julkaisi taannoin hänen seuraajiensa silmien iloksi näyttäviä kuvia, joissa hän poseerasi mustissa biksuissa. Korkokengissään ja laineikkaissa hiuksissaan tähti näytti aivan kuin elävältä Barbie-nukelta. Täydellisten kuvien jälkeen fanit ovat ihmetelleet, että saako naisesta edes otettua huonoa kuvaa.Ellie Goulding poseerasi ranta-asussa Kroatian hiekkarannalla

Kate Beckinsale paljasti nyt uudessa Instagram-julkaisussaan hänen uuden tyylinsä. Tähti on tunnettu aina pitkistä ruskeista hiuksistaan, mutta nyt hän päätti muuttaa hiustyylinsä täysin uudenlaiseksi. Uusissa kuvissa Beckinsalella onkin vaaleat hiukset, jotka on leikattu pitkään polkkamittaan.

Kate Beckinsale julkaisi monta kuvaa ja yhden videon, jossa hän poseeraa uusissa blondeissa kutreissaan. Kaunottaren yllä oli punainen näyttävän jakkupuku, jonka avonaisen jakun alta näkyi paljas vatsa ja samaa punaista sävyä olevat rintaliivit. Tyylin kruunasi punaiset huulet ja erittäin korkeakorkoiset kengät.