Kate Hudson punaisessa alusasussa – järjesteli meikkejään lattialla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Kate Hudson on kolmen lapsen äiti. Hänellä on 18- ja 11-vuotiaat pojat Ryder ja Bingham sekä neljävuotias tytär Rani Rose. Kate Hudson on nykyään myös yrittäjä ja viettää paljon aikaansa urheiluvaatemerkkinsä ja lisäravinneyrityksensä parissa.

Nyt Kate Hudson on löytänyt kiireisestä aikataulustaan pienen hetken meikeillä leikkimiseen. Nainen julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän istuu lattialla meikkien keskellä.

-Maaninen meikkimaanantai, Kate Hudson kirjoitti kuvatekstiinsä.

Kate Hudsonilla on kuvassa yllään upea We Are Hah -merkkinen punainen alusasu. Tähti näyttää järjestelevän meikkikokoelmaansa lattialla ja on ottanut esiin monta meikkipussukkaa ja muovipussia, joissa näyttäisi olevan erimerkkisiä huulikiiltoja.