Ozzy Osbourne jättämässä keikkalavat – ei halua esiintyä pyörätuolissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Raskaan rockin legenda Ozzy Osbourne on kärsinyt viime vuosina lukuisist terveysongelmista. Artisti on joutunut perumaan viime vuosina useita suunniteltuja esiintymisiään. Tuoressa Rolling Stone -lehden haastattelussa hän kertoo saattavansa joutua jättämään esiintymislavat kokonaan.

– Kun jouduin sairauden alkuvaiheilla lopettamaan kiertämisen, olin raivoissani itselleni, lääkäreille ja maailmalle. Ajan kuluessa olen kuitenkin oppinut, että minun täytyy hyväksyä asia, Ozzy kuvaili lehdelle.

– En aio heittää jotain puolivillaista keikkaa saadakseni sympatiaa. Mikä järki siinä olisi? En aio nousta lavalle pyörätuolissa. Näin vähän aikaa sitten Phil Collinsin esiintymässä. Hän kärsii samoista ongelmista kuin minä ja esiintyy pyörätuolissa. Mutta minä en pystyisi siihen, artisti jatkoi.

Ozzy haluaisi kuitenkin järjestää faneille edes yhdet jäähyväiset ennen keikkailun lopettamista. Parkinsonin tautia sairastavan artistin mukaan hän voisi sen jälkeen vaikka kuolla onnellisena.

– Olen eniten raivoissani siitä, jos en voi jättää hyvästejä ja kiittää fanejani. Fanini ovat minulle kaikki kaikessa, Ozzy kertoi.