Dua Lipa veti päiväkännit Seth Meyersin kanssa – tuloksena hulvaton video

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suuresta maailmanlaajuisesta suosiosta nauttiva brittiläinen poptähti Dua Lipa julkaisi viimein kolmen vuoden tauon jälkeen uuden Houdini-nimisen singlen, joka sai muutaman päivän aikana jo yli 14 miljoonaa kuuntelua Spotifyssa. Myös kappaleeseen tehtyä musiikkivideota on katsottu YouTubessa jo kymmeniä miljoonia kertoja.

Uuden musiikin myötä Dua Lipa on tehnyt myös paljon haastatteluja ympäri maailmaa. Nyt nainen nähtiin Seth Meyersin vieraana hauskassa haastattelussa, jonka aikana parivaljakko veti yhdessä päiväkännit.

Seth Meyers ja Dua Lipa pelasivat juomapeliä, jossa annettiin pelikorttien päättää millaisia juomasekoituksia he juovat. Yksi drinkki sisälsi bourbonia, virvoitusjuomaa ja vihermehua. Toisessa drinkissä yhdistyivät tequila, Red Bull -energiajuoma, kurpitsamausteinen latte ja Campari.

Haastattelun aikana kaksikko esitti toisilleen hankalia kysymyksiä. Mikäli kysymykseen ei halunnut vastata, tuli juoda yksi shotti. Dua Lipaa pyydettiin kertomaan kuka on kuuluisin henkilö, joka on lirkutellut hänelle yksityisviesteillä Instagramissa. Nainen ei suostunut paljastamaan.