Vera Dijkmans esitteli avujaan – kuvakulmat eivät jätä arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

22-vuotias hollantilainen sosiaalisen median julkkis Vera Dijkmans tunnetaan paremmin OnlyFans-tähtenä, joka huomasi taannoin entisen opettajansa maksavan hänen rohkeiden kuviensa katselusta. Sama opettaja oli aiemmin väittänyt, ettei Verasta tulisi mitään.

Nyt Dijkmans on poseerannut näyttävästi rantamaisemissa, joissa hän esittelee paitsi erilaisia niukkoja asujaan myös pakaroitaan. Tuttuun tapaan asennot ja kuvakulmat on suunniteltu siten, että pakarat pääsevät kuvakoosteessa varmasti oikeuksiinsa.

Somekuvillaan vaurastunut Vera Dijkmans tienaa nykyisin jopa 360.000 dollaria kuukaudessa ja on yksi sivuston eniten tienaavista malleista. Dijkmans keskeytti lukion 15-vuotiaana. Hän työskenteli tarjoilijana ja mallina ennen kuin liittyi OnlyFansiin vuonna 2020.