Janni Hussin bileasussa ei lainkaan housuja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monialaosaaja ja julkkiskaunotar Janni Hussi tekee nykyisin Sointu Borgin kanssa Sana on vapaa -podcastia ja jakaa usein kuulumisiaan sosiaalisessa mediassa. Vauhdikkaan fitness-kaunottaren aikaa kuluu myös rallikilpailuissa kartturin paikalla. Ajoittain Janni ehtii myös hieman juhlia.

Nyt Janni on esitellyt yllään upeaa mustaa bileasua, jonka hän oli tuunannut näyttävillä koruilla ja aurinkolaseilla. Jalassa ei ollut lainkaan varsinaisia housuja, mutta korkeat nahkasaappaat kuitenkin.

Janni Hussi on esitellyt viime aikoina omalla Instagram-kanavallaan sekä hänen kuntosalitreeniään, lempeää aamujoogaa sekä lenkkeilyä Harri-nimisen koiran kanssa. Usein aamutreenin päätteeksi Hussi pulahtaa vielä palautumaan kylmään veteen vaikka sinne meneminen toisinaan inhottaakin.