Anne Hathaway huokaisi helpotuksesta: ”Onneksi minun Barbie-elokuvaani ei tehty”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tämän vuoden suurimpiin elokuvatapauksiin kuuluva Barbie saapui elokuvateattereihin heinäkuussa ja tämän kuun aikana elokuvan pääsee jo näkemään HBO Max -suoratoistopalvelusta. Barbie-elokuvan ohjaa Lady Bird ja Pikku naisia -elokuvilla kiitosta kerännyt Greta Gerwig.

Barbie-elokuvassa päärooleja esittävät Margot Robbie ja Ryan Gosling. Aiemmin tekeillä oli kuitenkin eri versio kyseisestä elokuvasta, jossa Barbien rooliin kaavailtiin Amy Schumeria. Kun Schumer jättäytyi projektista, tilalle Barbien rooliin valittiin Anne Hathaway.

Lopulta tuotantoyhtiö ei saanutkaan oikeuksia käyttää Barbie-brändiä, minkä vuoksi projekti kaatui. Ideasta nappasivat kiinni sen jälkeen Margot Robbie yhdessä Greta Gerwigin kanssa. Tästä Hathaway on lopulta ollut vain huojentunut.

Anne Hathaway kommentoi E! News -uutisen mukaan olevansa onnellinen siitä, että hänen Barbie-elokuvaansa ei tehty. Elokuvasta tuli juuri sellainen kuin siitä piti ja tähden mukaan se olemaan ihmisille lopulta paljon enemmän kuin vain elokuva.