Rita Niemi-Manninen biksuissa Meksikossa – julkaisi upean lomakuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monista televisio-ohjelmista ja myös somesta tuttu Mannisten julkkisperhe on viime aikoina asunut pääasiassa Porista ostamillaan saarella. Rita, Aki ja Donna viihtyvät mainiosti omalla saarellaan, mutta muutama päivä sitten perheen rakas lemmikkikoira Putin jouduttiin lopettamaan ja suuri suru valtasi perheen ja perheen seuraajat.

Nyt Rita on julkaissut upean lomakuvan Meksikosta, jossa perhe oli matkalla Putinin matkan lopulta päättyessä. Ritan ja Akin 10-vuotishääpäivä sai siis ikävän käänteen perheenjäsenen poismenon johdosta, ja perhe onkin lomaillut Meksikossa hieman ristiriitaisissa tunnelmissa.

– Kuluneet päivät ovat olleet ristiriitaisia, oon yrittänyt nauttia lomasta vaikka suru on puristanut rintaa. Päivät ovat olleet vuoroin ilon hetkiä ja kyyneleitä. Hyvästit ja irtipäästäminen sattuu. On niin kova ikävä Putinia ja mieli ei oikein vieläkään usko tapahtunutta, eikä sitä, että se ei odota kotona meitä, Rita kirjoittaa.

– Se ei enää juokse autolle vastaan ja hyppää nuuhkimaan matkalaukkuja. Eikä se enää ravaa edestakaisin hepulissaan kun tullaan taloon sisään. Sitä on vaikea uskoa. Ekat lomapäivät meni ihan sumussa, nyt on alkanut onneksi jo vähän helpottaa. Aika korjaa ja aurinkolasien alle voi helposti tirauttaa pari kyyneltä kenenkään sitä huomaamatta, hän jatkaa.

Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen rakennuttivat Lempäälän kotiinsa muutettuaan takapihalle terassiparatiisin uima-altaalla, porealtaalla, katetulla terassilla ja tietenkin puusaunalla. Puolen kilometrin päässä moottoritiestä ja parinsadan metrin päässä järvestä sijaitsevassa talossa on myös spa-osasto ja kuntosali. Päiväkoti, koulu, kauppa ja alueen ravintolat sijaitsevat vajaan kilometrin päässä.