Charly Jordan uimapuvussa – vähempikin riittäisi miehille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu DJ-kaunotar ja myös malliuraa tekevä Charly Jordan poseeraa nykyisin somessa yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Jordanin suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta, sillä yleensä Charly poseeraa somessa vähäpukeisena ja upeissa maisemissa.

Tällä kertaa Charly on poseerannut upeissa kuvissa sinisessä uimapuvussa, jossa hän esitteli parhaita puoliaan kuvaajalle ja siten myös someseuraajilleen. Otosten yhteydessä Jordan järjesti samalla seuraajilleen kilpailun.

Los Angelesissa asuva ja kansainvälistä DJ-uraa tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä upeita kuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana. Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle.