Honey Boo Boon sisko kuoli – nyt alkoi huoltajuustaistelu lapsista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaisen entisen lapsimissin ja televisiotähti Alana ”Honey Boo Boo” Thompsonin sisko Anna ”Chickadee” Cardwell menehtyi äskettäin syöpään. Nyt on alkamassa huoltajuustaistelu hänen lapsistaan, sillä realitytähden ex-aviomies Michael Cardwell on päättänyt hakea vanhemman tytärpuolensa Kaitlynin huoltajuutta oikeusteitse. Vastassa on lasten isoäiti, June ”Mama June” Shannon.

Anna ”Chickadee” Cardwellin ex-aviomies Michael Cardwell on päättänyt hakea vuonna 2012 syntyneen Kaitlynin huoltajuutta. Michael avioitui Annan kanssa kun Kaitlyn oli kaksivuotias, mutta on kasvattanut tyttöä kahdeksan kuukauden ikäisestä saakka. Kaitlynin oikea isä ei ole koskaan ollut mukana tyttärensä elämässä. Pariskunta sai myöhemmin yhteisen tyttären, Kyleen, joka on nyt kahdeksanvuotias. Kaitlyn on 11-vuotias. Michael haluaa kasvattaa molemmat tytöt kuin omanaan, vaikka onkin ainoastaan Kyleen biologinen isä.

Annan äiti June Shannon on nyt virallisesti Kaitlynin huoltaja, mutta Michael väittää Annan olleen huonoissa väleissä äitinsä kanssa suurimman osan elämästään. Sen sijaan Michael on aina kasvattanut Kaitlynia kuin omaa tytärtään, vaikka pariskunta erosi vuonna 2017. Michael väitti hakemuksessaan oikeudelle, että hän on täysin sitoutunut Kaitlynin pysyvään, yksiselitteiseen, sitoutuneeseen ja vastuulliseen vanhemman rooliin koko loppuelämänsä ajan.

Michael on tavannut Kaitlynia yhtä lailla kuin biologista tytärtään Kyleenia kaikki nämä vuodet ja maksanut jopa tytärpuolensa koulutuksesta, Page Six uutisoi.