Näyttelijä Tuulia Eloranta joulupukista: ”Kiista mun vanhempien kanssa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen Huijarit-elokuva saa ensi-iltansa 26. joulukuuta 2023. Stara tapasi elokuvan päätähti Tuulia Elorannan ja ohjaaja Rike Jokelan Tampereella hieman ennen ensi-iltaa. Haastattelussa keskustellaan paitsi elokuvasta myös muun muassa huijarielokuvista ja joulupukista. Katso haastattelu tästä alta.

Maailman ehkä yleisin huijaus on väite joulupukin olemassaolosta, ja moni muistaa koska tieto asian todellisesta laidasta aikoinaan paljastui. Elokuvan naispääosassa nähtävä Eloranta kertoi oman kokemuksensa asiasta.

– Minulla on sellainen muistikuva, että olen ollut ehkä yhdeksänvuotias, kun se on niin kuin vedetty minulta. Mutta tässä on sellainen kiista mun vanhempien kanssa, että minun äitini sanoi minulle, että nyt joulupukki ei enää tule meille, jos hän paljastaa kuka se meillä käynyt joulupukki on ollut, Tuulia Eloranta kertoi Staralle.

– Sitten minulla on sellainen muistikuva, että minä olisin arvannut kuka se joulupukki on ollut. Minun äitini kuitenkin väittää, että minä en ole arvannut sitä. Minun mielestäni arvasin oikein, Tuulia jatkaa.

Haastattelussa Eloranta kertoi nauttivansa tulevasta joulusta mökillä, mutta tapaninpäivänä koittava elokuvan ensi-ilta voi ehkä hieman jännittää jouluna.