Bernhardinkoiralla on koominen tapa – tukkii tien nukkumalla ovien edessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Bernhardinkoira on rauhallinen ja sosiaalinen koirarotu, mutta niiden koko voi aiheuttaa ongelmia. Bernhardilaiset ovat nimittäin tyypillisesti erittäin kookkaita ja voimakkaita. Koirien koko voi aiheuttaa yllättäviäkin tilanteita.

TikTok-käyttäjä Saint.in.the.cityn bernhardinkoira Midas on rodulle tyypillisesti varsin isokokoinen. Koiralla on myös koominen ja omistajalle vaikeuksia aiheuttava tapa. Se nimittäin nukkuu mielellään ovien edessä.

TikTokissa jaetuilla videoilla nähdään, kuinka omistaja yrittää avatava kotinsa ovia Midaksen nukahdettua niiden eteen. Koiran valtavan olemuksen vuoksi se ei ole helppoa. Asiaa ei helpota se, ettei koira niin vain suostu liikkumaan pois laiskalle päälle sattuessaan.

@saint.in.the.city Replying to @DeeLee the worse is when you have your arms full #saintbernard #dogsoftiktok #tiktokpets #fyp #foryoupage ♬ Monkeyshine-JP – Lt FitzGibbons Men

@saint.in.the.city Wait for it #saintbernard #dogsoftiktok #tiktokpets #fyp #foryoupage ♬ Frolic (Theme from "Curb Your Enthusiasm" TV Show) – Luciano Michelini