Viron euroviisuedustajan paikasta kilpailee suomalainen rockyhtye

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viron euroviisuedustaja valitaan helmikuussa Tallinassa järjestettävässä Eesti Laul -kilpailussa. Tänä vuonna Viron viisuedustajan tittelistä kisaamassa on mukana suomalainen rockyhtye Brother Apollo.

Brother Apollo on mukana Eesti Laul -kilpailussa esikoissinglellään Bad Boy, joka julkaistiin 8. joulukuuta. Reilun vuoden pystyssä olleen yhtyeen jäsenillä on pitkä muusikkotausta eri kokoonpanoissa. Brother Apollo päätyi hakemaan Warner Music Finlandin tiedotteen mukaan Virun viisukarsintoihin, sillä yhtyeen laulajan Joseph Miettisen juuret ovat Virosta.

Miettinen on tullut tutuksi suomalaisille televisiokatsojille jo ennestään. Hän osallistu nimittäin vuonna 2013 Idols-ohjelmaan. Miettinen sijoittui kilpailussa toiseksi.

Eesti Laul -kilpailun finaali järjestetään Tallinnassa 17. helmikuuta 2024. Euroviisujen semifinaalit järjestetään Ruotsin Malmössa 7. ja 9. toukokuuta ja finaali lauantaina 11. toukokuuta 2024.