Vera Dijkmans esitteli pakaroitaan rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median tähdeksi viime vuosina noussut 22-vuotias hollantilainen sometähti Vera Dijkmans tunnetaan paremmin OnlyFans-tähtenä, joka huomasi taannoin entisen opettajansa maksavan hänen rohkeiden kuviensa katselusta. Sama opettaja oli aiemmin väittänyt, ettei Verasta tulisi mitään.

Tällä kertaa Vera on kuvannut itse itseään nautiskelemassa aurinkolomastaan rannalla. Yllään hänellä oli asianmukaisesti niukat biksut, ja kuvakulma oli otollinen nostamaan hänen pakaransa päivityksen päärooliin.

Somekuvillaan vaurastunut Vera Dijkmans tienaa nykyisin jopa 360.000 dollaria kuukaudessa ja on yksi sivuston eniten tienaavista malleista. Dijkmans keskeytti lukion 15-vuotiaana. Hän työskenteli tarjoilijana ja mallina ennen kuin liittyi OnlyFansiin vuonna 2020.