Jessica Alves dippasi leikellyn kehonsa uima-altaaseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohujulkkikseksi alunperin Ihmis-Ken -lempinimellä noussut brasilialainen mies Rodrigo Alves on nykyisin Jessica Alves -niminen nainen. Hän on käyttänyt valtavia summia rahaa vartalonsa muuttamiseen naiseksi ja vielä aivan viime aikoina leikkaukset ovat jatkuneet. Äskettäin Jessica täytti 40 vuotta ja ilmoitti lopettavansa leikkaukset. Aika näyttää onko näin.

Nykyisin Britanniassa asuva Alves on nyt esitellyt ilmeisen valmista naisvartaloaan poseeraamalla uima-altaalla. Hän on dipannut kuvassa itsensä osin uima-altaaseen. Päivityksessään hän kirjoittaa siitä mitä onnellisuus hänen mielestään on.

– Olen käynyt kauneusleikkauksissa 20 vuoden ajan ja nyt olen tyytyväinen ulkonäkööni. Täytin tänä vuonna 40 vuotta, joten leikkaukset saavat riittää. Jatkossa pidän kyllä huolta ulkonäöstäni, mutta toisella tapaa, Jessica Alves kertoi aiemmin.

Alvesin elämän ykkösasia on löytää itselleen elämän rakkaus. Kauneusleikkausten aiheuttamat arvet ja kipu eivät tunnu enää ajankohtaiselta, vaikka elämä muuten onkin glamourin täyttämää. Hän sanoo, että vihdoinkin nelikymppisenä hänen ulkonäkönsä vastaa sitä henkilöä, joka hän on ollut koko elämänsä ajan.