Kristin Cavallari ei jaksa tekstailuvaihetta – pyytää treffeille heti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailmankuulu realitytähti Kristin Cavallari on tullut monille tutuksi aikoinaan Laguna Beach -realitysarjasta, jonka jälkeen hänellä on ollut myös oma Very Cavallari -niminen sarja. Naisella on myös oma Uncommon James -niminen koruyritys ja Uncommon Beauty -kauneudenhoitosarja.

Tällä hetkellä Kristin Cavallari pitää suosittua Let’s Be Honest -podcastia. 36-vuotias tähti on ollut nyt sinkkumarkkinoilla erottuaan aviomiehestään ja lastensa isästä Jay Cutlerista viime vuonna. Nainen kertoi podcastissaan, että hän on alkanut deittailemaan, mutta ei jaksaisi tekstailla uusien tuttavuuksien kanssa.

Kristin Cavallari ei pidä siitä, että täysin tuntemattoman henkilön kanssa viestittelisi viikkotolkulla ennen tapaamista. Tähden mukaan teksitiviesteillä ei voi kunnolla tutustua, minkä vuoksi hän haluaakin ehdottaa tapaamista mahdollisimman nopeasti. Ennen tapaamista olisi naisen mukaan myös puhua videopuhelu tai lähettää vähintään ääniviesti.