90 Päivää morsiamena Darceyn huulet överiksi – fanit pyytävät lopettamaan kauneusleikkaukset

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suositussa Darcey & Stacey -sarjassa esiintyvä Darcey Silva on tullut tutuksi monimutkaisista ihmissuhdekiemuroistaan. Hän on esiintynyt aiemmin 90 Päivää morsiamena -sarjassa. Naisen ulkonäkö on muuttunut vuosien aikana melkoisesti ja tällä hetkellä naisen huulet on paisutettu täyteaineilla äärimmilleen.

– Tiedä arvosi, Darcey kirjoittaa Instagramiin selfien kera.

Fanit ovat järkyttyneet. He sanovat naiselle suoraan, että ulkonäön muokkaaminen on mennyt överiksi ja huulet eivät ole enää kauniit. Monen mielestä kaunotar on pilannut parhaat kasvonpiirteensä. Darcey on avioitunut aiemmin tänä syksynä, mutta tiedossa ei ole, koska hänen ja bulgarialaisen rakkaansa Georgin häät näytetään televisiossa.