Tom Cruisen yhdistettiin venäläiseen seurapiiritähteen – tunnetaan kalliista maustaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Tom Cruisella huhutaan olevan uusi rakas. 61-vuotias Mission: Impossible -tähti on yhdistetty venäläiseen seurapiiritähti Jelsina Hayrovaan.

Cruise on nähty 36-vuotiaan Hayrovan kanssa muun muassa Lontoon Mayfairissa joulun alla järjestetyissä juhlissa. Daily Mail -lehden mukaan mukaan kaksikko viihtyi tiiviisti yhdessä. Cruisen kerrotaan kieltäytyneen kohteliaasti kuvissa poseeraamisesta.

Iso-Britannianssa asuva ja mallina uraa tehnyt Hayrova on venäläispoliitikko Rina Hayrovan tytär. Hän on ollut aikaisemmin naimisissa timanteilla valtavan omaisuuden luoneen oligarkki Dmitri Tsvetkovin kanssa. Tsvetkov kommentoi myöhemmin Daily Mailille Hayrovalla olevan erittäin kallis maku.

– Hän pitää hienoista asioista, ja hänen makunsa on kallis sekä ylellinen. Tomin kannattaa pitää silmänsä ja lompakkonsa auki… Olen kuitenkin onnellinen Hayrovan puolesta ja toivotan hänelle pelkkää hyvää, Tsvetkov kertoi.