Hämmentävä tapaus Rantasalmella – ojaan ajaneet ryöstivät auttamaan saapuneen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Poliisilla oli vilkas joulunaika Savossa. Esimerkiksi Tapaninpäivän vastaisena yönä hätäkeskus sai ilmoituksen Rantasalmella tapahtuneesta erikoisesta tapauksesta. Se sai alkunsa ilmoittajan huomanneen ojaan ajaneen auton Haapaniementiellä.

Hätäilmoituksen tekijä kertoi pysäyttäneen autonsa auttaakseen ojaan ajautuneita. Ulosajetun auton luona oli mies ja nainen, jotka vaikuttivat päihtyneiltä. Yhtäkkiä mies oli kaivanut esille puukon ja alkanut uhkailemaan sillä ilmoittajaa ja tämän seurassa ollutta toista henkilöä.

Auttamaan saapuneet pakenivat paikalta uhkailujen seurauksena. Tämän jälkeen oman autonsa ojaan ajaneet mies ja nainen anastivat ilmoittajan auton ja ajoivat pois paikalta. Paikalle hälytettiin poliisin tiedotteen mukaan useita partioita.

Anastettu auto löytyi pian läheiseltä metsätieltä lumipenkkaan ajettuna. Ulosajopaikalta paenneet olivat jättäneet jälkeensä tuoreita jalanjälkiä, ja he löytyivät koirapartion avulla. Kiinni otettua miestä ja naista epäillään muun muassa törkeästä ryöstöstä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.