Nick Carterin sisko kuoli yllättäen – vuosi Aaron Carterin kuoleman jälkeen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulajaperheeseen kuulunut Bobbie Jean Carter on kuollut 41-vuotiaana. Nainen menehtyi hieman yli vuotta myöhemmin, kun hänen veljensä Aaron kuoli kylpyammeeseensa traagisesti. Edesmenneiden poptähtien Aaron Carterin, Leslie Carterin sekä Backstreet Boysin laulajan Nick Carterin sisar löydettiin kuolleena Floridasta lauantaiaamuna.

Carterin perheestä on kuollut jo kolme lasta. Leslie-tytär menehtyi vuonna 2012 ollessaan vain 25-vuotias. Aaron Carter menehtyi viime vuonna 34-vuotiaana ja Bobbie Jean Carter kuoli nyt. Perheen äiti Jane Carter on shokissa ja antaa kertomansa mukaan lausunnon myöhemmin. Jane tietää, että Bobbie Jeanin tytär tulee kaipaamaan äitiään kaikista eniten.

– Kun kuvittelette kuinka syvästi vanhempi tuntee lapsensa menettämisen, niin pienen lapsen kärsimyksen on oltava paljon suurempaa. Joten pyytäisin ihmisiä rukoilemaan kallisarvoiseni kahdeksanvuotisvuotiaani puolesta. Hän on tyttärenitytär Bella, joka aiemmin menetti isänsä ja on nyt myös jäänyt ilman äitiään, Jane Carter tiedotti.

Kuolinsyytä ei ole kerrottu julkisuuteen, TMZ uutisoi.