Perheen jouluinen valoporo varastettiin – valvontakamera paljasti saalistajan

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monien kotien pihoja koristavat tähän aikaan vuodesta perinteisempien jouluvalojen lisäksi valot ja muut ulkovalohahmot. Erään floridalaisen perheen valoporo oli eräänä iltana kadonnut. Teon takaa paljastui yllättävä syyllinen.

EJ Levinin perhe oli 7News-uutissivuston mukaan valmistautumassa illalliselle, kun kodin pihalla tapahtui kummia. Joku oli kaatanut yhden valoporoista maihin ja varastanut toisen. Valvontakamera paljasti asialla olleen pihaan löntystellyt mustakarhu.

Viraalina levinneellä videolla nähdään, kuinka karhu iskee toisen valoporon maihin ja vie toisen koristeen mukanaan. Karhu oli kuitenkin hylännyt varastamansa valoporon jonkin matkan päähän. Levinin mukaan se oli vaurioitunut vain vähän.

Karhun vierailu yllätti, mutta pelottavasta tilanteesta ei ollut kyse. Levinin mukaan siitä on jo tullut koko perheelle klassinen joulumuisto. Perheen lapset ainakin vain riemastuivat valvontakameran kuvaamasta videosta.