Uudella Rolling Stones -levyllä vierailee useita supertähtiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The Rolling Stones julkaisi lokakuussa ensimmäisen uuden albuminsa 18 vuoteen. Rockin veteraaniyhtyeen Hackney Diamonds -levyllä on mukana liuta vierailevia tähtiä. Hackney Diamondsin Sweet Sounds of Heaven -kappaleella kuullaan nimittäin Lady Gagan laulua ja Stevie Wonderin pianonsoittoa.

Bite My Head Off -kappaleessa vierailevana basistina toimii Beatles-muusikko Paul McCartney. Elton John puolestaan soittaa pianoa Live By The Sword -kappaleessa. The Rolling Stonesin Hackney Diamonds -albumin on tuottanut Grammy-palkttu Andrew Watt. Hän on tuottanut aikaisemmin muun muassa Justin Bieberin, Elton Johnin, Ozzy Osbournen, Post Malonen ja Miley Cyrusin musiikkia.

Hackney Diamonds julkaistiin perjantaina 20. lokakuuta Geffen Recordsin toimesta. Levyn saamat arvostelut eivät olleet välttämättä aivan sitä mitä monet fanit odottivat, sillä musiikkilehdet ovat antaneet sille kolmesta neljään tähteä. Suomen albumilistalla se nousi heti sijalle kolme, josta kuitenkin laski kuukaudessa sijalle 27. Ostajakunnan iästä kertonee, että fyysisten albuminen listalla sijoitus oli ensin listaykkönen, josta kuukaudessa sijoitus putosi vain yhden pykälän.