Meghan Marklelle maksettaisiin somejulkaisuista satumaisia palkkoita

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sussexin herttuatar Meghan Markle on suunnittellut paluuta Instagramiin, sillä hän otti taannoin käyttöönsä @meghan-käyttäjätunnuksen. Asiantuntijoiden mukaan herttuatar voisi ansaita peräti miljoona dollaria yhdestä julkaisusta. Vielä käyttäjätilille ei ole kuitenkaan ilmestynyt päivityksiä.

Entisellä näyttelijällä on tilillään jo 125 000 seuraajaa, vaikka hän ei ole julkaissut käyttäjätunnuksella mitään. Ihmiset odottavat ensimmäistä julkaisua ja tällä hetkellä käyttäjän kuvakkeena on pionikukkia. Ne ovat Meghanin lempikukkia.

– Kaikki Hollywoodissa puhuvat uudelleenjulkaisun olevan lähellä. Meghan ei ole koskaan salannut sitä tosiasiaa, että hän haluaa palata Instagramiin, Daily Mail raportoi.

Herttuattaren viimeisellä Instagram-tilillä hänen aviomiehensä prinssi Harryn kanssa oli 9,4 miljoonaa seuraajaa, ennen kuin se deaktivoitiin vuonna 2020. Lehtitietojen mukaan Prinssi Harry ja Meghan Markle neuvottelevat parhaillaan siitä, että tekisivät paluun kuninkaalliseen perheeseen, koska perheen elämä ja liiketoimet eivät ole edenneet suunnitelmien mukaan Yhdysvalloissa.