Välikohtaus kalastusliikkeessä – mies riisuuntui ja sukelsi akvaarioon

Ohhoh! · Tim Isokivi

Alabaman osavaltiossa Yhdysvalloissa sijaitsevassa kalastusliikkeessä nähtiin tammikuun alussa hämmentävä välikohtaus. 42-vuotias mies riisui itsensä alasti ja hyppäsi liikkeen suurikokoiseen akvaarioon. Tapaus tallentui viraalina levinneeksi videoksi.

Odottamaton tilanne tapahtui Alabaman Leedsin Bass Pro Shop -liikkeessä torstaina 4. tammikuuta. Autonsa kaupan eteen kolaroinut mies riisui vaatteensa ja suoritti tämän jälkeen niin kutsutun pommihypyn kala-altaaseen. Oleskeltuaan altaassa hän nousi ylös huudellakseen paikalle saapuneille poliiseille, ja sukelsi sitten takaisin veteen.

Mies kiipesi lopulta altaan reunan yli ja putosi liikkeen betonilattialle. Paikalle hälytetty poliisi otti hänet kiinni. Miestä syytetään Associated Press -uutistoimiston mukaan muun muassa itsensäpaljastamisesta, järjestyshäiriöstä ja ilkivallanteosta.