Kelly Clarkson kertoi painonpudotuksestaan – kuunteli viimein lääkärin neuvoja

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti ja televisiojuontaja Kelly Clarkson muistetaan etenkin hänen Since U Been Gone -megahitistään. Nainen oli pitkään naimisissa oman managerinsa Brandon Blackstockin kanssa, mutta monien yllätykseksi hän ilmoitti kesäkuussa 2020 vuonna hakeneensa miehestään avioeroa.

Kelly Clarkson on oman keskusteluohjelman lisäksi keskittynyt viime aikoina myös musiikin tekemiseen ja omaan hyvinvointiinsa. Juuri uuden Chemistry-albumin julkaissut Kelly Clarkson on pudottanut painoaan huomattavasti sen jälkeen kun hän muutti elämäntapojaan lääkärin neuvosta.

Kelly Clarkson on kertonut laihtumisen olevan elämäntapamuutoksen ansiota. 41-vuotias tähti on Today-sivuston mukaan kuunnellut lääkäriään ja alkanut noudattamaan hänen antamiaan neuvoja liikkumisen ja syömisen suhteen.

New Yorkissa käveleminen on toiminut Clarksonille hyvänä liikuntamuotona. Sen lisäksi hän rakastaa saunomista ja on alkanut käymään myös kylmäaltaissa. Syömisen suhteen tähti yrittää syödä tasapainoisesti, terveellisesti ja proteiinipainotteisesti. Hän ei kuitenkaan halua mennä äärimmäisyyksiin dieetissään vaan on sallinut itselleen myös satunnaiset herkkuhetket.