Jennifer Lawrence oli stressaantunut morsian: ”En pitänyt hauskaa häissäni”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen näyttelijä Jennifer Lawrence sai ensimmäisen lapsensa aviomiehensä Cooke Maroneyn kanssa vuonna 2022. Tähti on jo palannut töihin lyhyeltä äitiyslomaltaan ja tähdittänyt uutta No Hard Feelings -elokuvaa, joka poiki naiselle myös Golden Globe -ehdokkuuden.

Jennifer Lawrence ja Cooke Maroney menivät naimisiin vuonna 2019. He järjestivät häät Rhode Islandissa sijaitsevassa upeassa Belcourt Castlen kartanomaisessa rakennuksessa. Sää oli ollut kolea, mikä oli aiheuttanut Lawrencelle hääpäivänä paljon huolta.

Jennifer Lawrence on kertonut People-sivuston mukaan olleensa morsiamena hyvin stressaantunut. Hän ei ollut pystynyt itse pitämään hauskaa omissa häissään, koska hän oli ollut niin huolissaan vieraistaan.

– Halusin olla hyvä emäntä. Mietin koko ajan onko vieraillani hauskaa tai onko heillä kylmä, Jennifer Lawrence kommentoi.