Suomen UMK-kilpailijat julkistettiin – joku heistä on Käärijän seuraaja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen edustajan paikasta alkaneen vuoden Euroviisuissa kisailee jälleen UMK-kilpailussa joukko kotimaisia artisteja. Mukana olevat artistit paljastettiin hetki sitten suorassa lähetyksessä. Joku heistä seuraa siis Käärijää suuremmille viisuareenoille.

Suorassa lähetyksessä julkistetut artistit ja heidän kappaleensa ovat seuraavat: Cyan Kicki, Dancing with Demons; Sexmane, Mania; Sara Siipola, Paskana; Jesse Markin, Glow; Windows95man & Henri Piispanen, No Rules; Sini Sabotage, Kuori mua; Mikael Gabriel & Nublu, Vox populi.

Viime viikolla Yletäti-nimimerkki julkaisi Jodel-somepalvelussa listan, jonka väitettiin paljastavan ennakkoon UMK-kilpailussa mukana olevien artistien nimet. Tämän listan artistit olivat Cyan Kicks, Jesse Markin, Mikael Gabriel & Nublu, Sara Siipola, Sexmane, Sini Sabotage sekä Windows95man & Henri Piispanen. Aiemmin huhuttiin, että myös Anna Abreu olisi mukana kisassa.