Jeremy Allen White saa naiset sekaisin – tämä kampanja riitti

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jeremy Allen White on yhdysvaltalainen näyttelijä, jonka tunnetuimmat roolit ovat televisiosarjoissa Hävyttömät ja The Bear. Mies on myös näytellyt elokuvissa, joista uusimmat roolit hän on tehnyt viime vuonna julkaistuissa The Iron Claw ja Fingernails -elokuvissa.

Jeremy Allen White sai naisten sukat pyörimään jaloissa uudella näyttävällä Calvin Klein -mainoskampanjalla. White esitteli kampanjassa brändin alushousuja samalla kun hän treenasi, minkä vuoksi myös lihaksikas vartalo kiinnitti monien huomion ja sai aikaan paljon uutisotsikoita.

Tällä kertaa 32-vuotias miestähti nähdään Voguen YouTube-videolla, jossa seurataan miten Jeremy Allen White valmistautuu juuri järjestettyyn Golden Globe 2024 -gaalaan. Uuden mainosyhteistyön merkeissä myös miehen ylle valikoitunut musta puku on Calvin Kleinin käsialaa.