Rockin SM-kisojen 1984 kärkikolmikko yhteiskeikalle: Peer Günt, Kolmas Nainen ja Keba

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tampereen Tullikamarilla järjestetään elokuussa keikka, joka varmasti puhuttelee 1980-luvulla varttuneita suomirockin ystäviä. Lauteille nousee nimittäin vuoden 1984 Rockin SM-kisojen kärkikolmikko. Konsertin liput ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Tullikamarilla esiintyvät 24. elokuuta Peer Günt, Kolmas Nainen ja Keba. Yhtyeet saavuttivat Rockin SM-kisoissa järjestyksessä ensimmäisen, toisen ja kolmannen sijan. Yhtyeet ja niiden jäsenet vakiinnuttivat paikkansa suomalaisen musiikin historiassa.

– Ystäväni, Alivaltiosihteerin Pasi Heikura heitti ilmoille, että nyt kun Keba taas keikkailee, niin tällainen tapahtumahan olisi mahdollinen. Pohdin asiaa sekunnin ja tajusin, että totta tosiaan! Vuoden -84 Rockin SM:stä lähti liikkeelle kolme kotimaisen rockin omaäänistä klassikkoa, ja on valtavan innostavaa saada heidät samalle lavalle juhlistamaan tämän lähtölaukauksen 40-vuotisjuhlaa, kertoi tiedotteessa Tullikamarin ohjelmapäällikkö Janne Laurila.