Fanit kauhistuivat: Jättääkö Meri Brown Sisarvaimot-sarjan?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-sarjassa vuosikausien ajan esiintyneet Meri ja Kody Brown ilmoittivat avioliittonsa purkamisesta vuosi sitten. He menivät naimisiin 21. huhtikuuta 1990. Pariskunta toivotti ensimmäisen ja ainoan lapsensa Leon Brownin tervetulleeksi 29. heinäkuuta 1995. Kolme vuotta myöhemmin Kody meni naimisiin toisen vaimonsa, Janellen kanssa, hengellisessä seremoniassa perustaen moniavioisen perheen.

Kolmas vaimo, eli Christine, on ollut mukana vuodesta 1994. Kody otti neljännen vaimonsa Robynin vuonna 2010. Meri ja Kody erosivat virallisesti vuonna 2014, jotta Kody voisi mennä laillisesti naimisiin Robynin kanssa ja adoptoida kolme lastaan edellisestä avioliitostaan. Meri ja Kody jatkoivat kuitenkin hengellisessä liitossa, mutta tällöin alkoivat kaikki vaikeudet, jotka eskaloituivat lopulta eroon.

Eron myötä Merin välit muuttuivat myös sisarvaimojen kanssa. Hän on sanonut, että ei ole juurikaan tekemisissä perheen muiden naisten kanssa ja ainoa ihminen keneen hän voi luottaa, on hänen hyvä ystävänsä Jenn. Meri on sanonut Sisarvaimot-sarjan keskustelujaksossa, että kolme muuta naista ei ole pitänyt tarpeeksi hänen puoliaan. Nyt pöydällä on puheenaihe siitä, tuleeko koko sarjasta enää seuraavaa tuotantokautta?

Janelle ja Christine ovat tahoillaan vahvistaneet, että televisio-ohjelma tulee saamaan jatkoa tulevaisuudessa. Todennäköisesti myös Kody ja Robyn Brown ovat kuvauksissa mukana. Perhe pitää edelleen yhtä muodollisesti ja lähinnä lasten takia. Meri ei ole tosin missään väleissä enää perheen kanssa, joten hän saattaa jäädä kuvauksista pois – tai sitten ei. Asialla spekuloidaan niin kauan, kunnes saamme virallista tietoa.