Hollywood-tähti virtsasi kadulle – vain hymyili paparazzille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen näyttelijä Gary Busey muistetaan erityisesti rooleistaan toimintaelokuvissa, kuten Tappava Ase, Kaappaus Merellä ja Predator 2. Nyt 79-vuotias tähti on noussut otsikoihin jokseenkin erikoisissa merkeissä.

Busey nähtiin virtsaamassa puskaan keskellä katua Kalifornian Malibussa torstaina 11. tammikuuta. Paikalle osui paparazzi, joka otti tilanteesta kuvia. Busey vaikutti suhtautuvan asiaan tyynesti, sillä hän tuijotti paparazzia hymyillen toimenpiteen aikana.

Kyseessä ei suinkaan ollut ensimmäinen kerta, kun Busey yllätettiin vastaavasta tilanteesta. Elokuussa 2022 Busey kuvattiin istumassa penkillä kotinsa lähettyvillä housut alhaalla ja leveä hymy kasvoilla. Page Six -sivuston mukaan Buseyn edustajat kommentoivat tuolloin tähden katselevan mielellään merta kyseiseltä penkiltä ja huomauttivat, että penkki sijaitsee yksityisellä alueella.

Busey tuli erityisesti 1980- ja 90-luvuilla tunnetuksi lukuisista pahisrooleistaan toiminta- ja jännityselokuvista. Viime vuosina tähti on noussut myös eräänlaiseksi internet-ilmiöksi omintakeisten ilmeidensä ansiosta.