Muodin huipulle tekee paluun – Mert Otsamo mukana tuomaristossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suositun Muodin huipulle -ohjelman suomalainen versio käynnistyy jälleen televisiossa helmikuussa. Mukana on kymmenen suunnittelijaa, jotka pääsevät näyttämään taitojaan luovuutta ja taitoa vaativissa tehtävissä. Ohjelma esitetään MTV Katsomossa 8. helmikuuta alkaen.

Suunnittelijoiden apuna on jälleen mentori, viime kaudelta tuttu Sofia Järnefelt. Ohjelman juontaa Miisa Grekov, joka yhdessä tyylitaituri Sami Sykön kanssa arvioi suunnittelijoiden luomuksia.Tällä kaudella Miisan ja Samin rinnalle vakiotuomaristoon liittyy ohjelmasta itse aikoinaan muotimaailmaan noussut, suomalaisen muodin huippunimi Mert Otsamo. Ohjelman voittaja tulee saamaan oman mallistonsa Stockmannin syksyn 2024 valikoimiin, joten palkinto on suomalaisella mittapuulla huikea.