Mikä kaunotar! Janina Frostell poseeraa uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla Suomen suosituimpiin mallikaunottariin lukeutunut Janina Frostell, nykyinen Janina Fry, jätti muistijäljen merkittävään osaan suomalaisista. Hän laajensi uraansa myös levyttäväksi artistiksi, jonka tunnetuin hitti on yhä edelleen klubeilla ajoittain remixinä soiva I’ll Save My Tears.

Nyt Janina on suunnannut lomailemaan Yhdysvaltojen Floridaan, jossa hän poseeraa nyt tuoreessa lomakuvassaan uima-altaalla biksuissa. Palmujen katveessa olikin varsin mainiota poseerata, kun Suomessa kärvisteltiin samaan aikaan paukkupakkasissa.

– Ilma oli muuten kyllä Floridassa ekaa kertaa viiteentoista vuoteen tähän vuodenaikaan yllättävän viileä ja epävakaa. Tuli kuitenkin treenattua, syötyä hyvin ja levättyä keleistä viis. Loma teki tehtävänsä ja nyt ollaan uudistetuilla voimilla valmiina taas arjen pyöritykseen, Janina kirjoittaa.

Viime vuosina Janina Fry ei ole juurikaan paistatellut julkisuudessa, vaan hän on keskittynyt lähinnä perhe-elämäänsä. Sosiaalisen median ulkopuolella julkkiskaunotar ei siis enää kovin usein poseeraa medioissa, mutta taannoin hän osallistui kuitenkin Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan ja palautti varmasti monille suomalaisille mieleen hyviä muistoja.