Matthew Perry valehteli olevansa päihteetön

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmanhistorian suosituimpiin televisiosarjoihin lukeutuvan Frendit-sarjan tähti Matthew Perry löydettiin hukkuneena porealtaasta viime vuonna. Myöhemmin selvisi, että huumausaineilla oli osuutensa asiassa ja kyseessä oli onnettomuus. Perry kuitenkin väitti aiemmin lopettaneensa päihteiden käytön.

Kun asiaa ryhdyttiin ihmettelemään ääneen, nousi esiin henkilöitä miehen lähipiiristä. Us Weekly julkaisi hiljattain artikkelin, josta paljastui suositun näyttelijän eläneen kaksoiselämää. Perryn pimeä puoli oli ikävä, sillä mies kohteli joitakin ihmisiä kaltoin käyttäen henkistä ja fyysistä väkivaltaa. Lisäksi hänen kerrotaan olleen erittäin manipulatiivinen persoona.

Perry oli saanut ketamiini-infuusiohoitoa masennuksen hoitoon. Ruumiinavauspöytäkirjan mukaan määrät olivat kuitenkin niin suuria, että hänen on täytynyt käyttää samaista ainetta myös päihtymistarkoituksessa, lääkärit päättelivät. Perry oli markkinoinut elämäkertateostaan vakuutellen, että oli jättänyt päihdehuuruisen elämänsä taakseen. Tämä oli kuitenkin valhe.