Sara Chafak paljasti hyvän ihonsa salaisuuden – näin pääsi eroon aknesta

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Julkkiskaunotar Sara Chafak on tullut suomalaisille tutuksi paitsi vuoden 2012 Miss Suomena myös esimerkiksi realitysarjoista, kuten Rikkaat ja rahattomat. Nyt Sara Chafak tullaan näkemään keväällä myös suositussa musiikkiohjelmassa kun hänet nähdään yhtenä Tähdet Tähdet -ohjelman julkkiksista.

Sara Chafak on 33-vuotias malli ja somevaikuttaja, jonka ulkonäkö on hänen työssään tärkeää. Sen vuoksi Chafak kokikin nuorempana melkoisen järkytyksen, kun hänelle ehkäisypillerien syömisen lopettamisen jälkeen puhkesi akne.

– Meikkaaminen tuntui inhottavalta kun oli tottunut siihen, että iho on aina ollut hyvässä ja terveessä kunnossa, Chafak kirjoittaa Instagram-julkaisussaan.

Sara Chafak kertoi Saaren Taika -yhteistyön merkeissä päässeensä lopulta eroon aknestaan Teepuusaippuan avulla. Tähti kertoo pesseensä palasaippualla kasvonsa päivittäin ja alle puolen vuoden käytön jälkeen hänen ihonsa oli alkanut rauhoittumaan ja paranemaan.