Carmen Electra alastomana pöydällä – vain pizzapala jalkovälissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina miljoonien miesten päiväuneksi muodostunut Baywatch-tähti Carmen Electra haki taannoin nimenmuutosta viralliseen nimeensä. Hän täytti nimensä viralliseen vaihtamiseen vaadittavat asiakirjat 9. tammikuuta. Nykyinen nimi on Tara Leigh Patrick ja uudeksi nimekseen hän haluaa Carmen Electra.

Nyt Carmen on kuvattu makaamassa alastomana hierontapöydällä ja vain ruoka-aineita vartalon kriittisten paikkojen peittona. Silmät on peitetty kurkuilla, rinnat tomaateilla ja jalkoväli pizzapalalla.

Carmen Electran kansainvälinen läpimurto tapahtui vuonna 1997, jolloin hän sai roolin Baywatch-sarjassa. Aikaisemmin muun muassa Playboyssa poseerannut ja American Vampire -elokuvassa näytellyt tähti oli jo tuossa vaiheessa tunnettu vuosien ajan julkisuudessa Carmen Electrana.

– Mietin alkuun sen kuulostavan supersankarin nimeltä, ja juuri sitä se onkin. Suhtauduin ideaan ensin epäröiden. Lopulta kuitenkin aloin pitämään siitä. Niinpä olen nyt Electra, tähti paljasti The Yo Show’n haastattelussa vuonna 2014.