Kate Moss täytti 50 vuotta – juhli syntymäpäiväänsä Pariisissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Legendaarinen huippumalli Kate Moss on tunnettu bilettäjä, joka on jaksanut juhlia jatkoilla aina aamuun saakka. Aktiivisten mallivuosien jäätyä taakse nainen on kuitenkin muuttanut elämäntapansa terveellisempään suuntaan.

Kate Moss täytti nyt pyöreitä ja juhli 50-vuotissyntymäpäiväänsä ystäviensä kanssa. Nainen oli suunnannut maailman romanttisinpana pidettyyn kaupunkiin, Pariisiin, juhlimaan yhdessä lähipiirinsä sekä pitkäaikaisen poikaystävänsä Nikolai von Bismarckin kanssa.

Kate Mossin juhlatyyli tallentui Pariisissa paikalla olleiden paparazzien kameroihin. Naisella oli yllään upea musta pitsiluomus, jossa oli kukkia. Pitsinen mekko oli läpikuultava ja sen alta paljastuikin naisen alusvaatteet. Tyylin kruunasi näyttävät timanttikorut ranteessa sekä kultavuorinen musta viitta.