Marika Fingerroosin povi pani alusasun koville

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohukaunotar Marika Fingerroos on julkisella urallaan ehtinyt tehdä monenlaista. Hän on työskennellyt glamour-mallina, poseerannut lehtien sivuilla ja aikoinaan myös levyttänyt popmusiikkia. Nykyisin Marika on suosittu sometähti.

Nyt Fingerroos on poseerannut erittäin näyttävässä asussa, sillä hänen povensa pani alusvaatteiden yläosan melkoisen koville. Kuvansa yhteydessä Marika kysyykin seuraajiltaan mitä hänen tulisi pukea ylleen.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, pyörittää nykyisin intiimivälineitä myyvää Sain.fi-verkkokauppaa. Marika nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.