Red Hot Chili Peppers -laulajasta tehdään elokuva

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Red Hot Chili Peppers -yhtyeen laulajan Anthony Kiedisin elämäntarina kääntyy valkokankaalle. Tuotantoyhtiö Universal Pictures on hankkinut Kiedisin Scar Tissue -omaelämänkerran elokuvaoikeudet.

Scar Tiessue -kirjassa Kiedis kertoo omin sanoin tarinansa lapsuudesta aina vuoteen 2004 saakka. Elämänkerrassa sivutaan niin Kiedisin isäsuhdetta, Red Hot Chili Peppersin nousua suosioon ja muusikon sekä hänen bändikavereidensa päihdeongelmia.

Deadline-sivuston mukaan elokuvan tuottaa Brian Grazer, joka tunnetaan myös musiikkiaiheisista tv-sarjoista Empire ja Wu-Tang: An American Saga. Kiedis on itse mukana yhtenä elokuvan tuottajista. Elokuva on vielä varhaisessa kehitysvaiheessa, joten ohjaaja ja pääroolien esittäjät selvinnevät myöhemmin.