Hailey Bieber kertoi tulleensa töistä kotiin – seuraajat ihmettelivät mistä töistä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Justin Bieberin mallivaimo Hailey Bieber lanseerasi taannoin oman rhode-nimisen kosmetiikkabrändin. Sen lisäksi hän tekee edelleen töitä mallina ja pitää myös omaa YouTube-kanavaa, jossa hän tekee ruokaa ja haastattelee säännöllisesti myös muita julkkiksia.

Nyt Hailey Bieber julkaisi hänen TikTok-kanavallaan videon, jossa hän oli kylpyhuoneessa. Nainen esitteli videolla miten hän puhdistaa kasvonsa uudella rhode-tuotteella ja kosteuttaa kasvonsa sen jälkeen seerumeilla ja voiteilla. Moni on kuitenkin hämmästellyt videossa ensimmäistä lausetta, jonka Hailey Bieber sanoo. Bieber kertoo tulleensa juuri töistä kotiin, mikä on saanut monet ihmettelemään sitä missä nainen käy töissä.

Video on saanut osakseen erilaisia kommentteja, joissa mietitään mitä nainen tekee työkseen ja tokaistaan, että nainen palasi kotiin yhden tunnin vuorosta. Ilmeisesti mallia seuraavat ihmiset eivät pidä tähden tekemää työtä oikeana työntekona, koska videon alku on saanut niin monet huvittumaan siitä, että Hailey Bieber olisi tullut oikeista töistä kotiin.

@haileybieber

CLEANSINGGGGG!!!!!!!

♬ Aesthetic Vibes – Megacreate