Lana Del Rey upeissa alusvaatekuvissa – poseeraa mainoksessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen Lana Del Rey on laulaja ja lauluntekijä, jonka tunnettuja kappaleita ovat muun muassa Born To Die ja Summertime Sadness. Nainen piti hieman taukoa uuden musiikin julkaisemisesta, mutta on viime vuonna palannut näyttävästi takaisin ja julkaissut fanien iloksi paljon uutta musiikkia.

Nyt Lana Del Rey nähdään rohkeissa kuvissa kun hän poseerasi kameralle seksikkäissä alusvaatteissa uudessa SKIMS-mainoskampanjassa. Kuvissa esitellään ystävänpäiväksi myyntiin tulevia SKIMS Valentines Shop -myymälän tuotteita.

Kuvissa nähdään vanhan Hollywoodin estetiikkaa 38-vuotias artisti poseeraa punaisen peiton päällä istuen valkoisten kissojen kanssa. Yksi näyttävimmistä alusasuista Lana Del Reyn yllä on musta satiininen mekko, jonka pituus yltää aina nilkkoihin saakka.