Nicole Kidman oli väärän kokoinen alalle – päätti valehdella pituutensa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Nicole Kidman on monista suurista elokuvarooleista tunnettu. 56-vuotias tähti näyttelee muun muassa viime vuonna ensi-iltansa saaneessa Aquaman and the Lost Kingdom -elokuvassa. Viime aikoina Kidman on myös näytellyt HBO Max -kanavan esittämissä draamasarjoissa.

Nicole Kidman on nyt paljastanut, että uran alku ei ollut hänelle helppo ja häntä syrjittiin muun muassa hänen mittojensa vuoksi. Nicole Kidman on hieman yli 180 senttimetriä pitkä. Alalla olevien ihmisten ja etenkin roolittajien mielestä Kidman oli liian pitkä eikä hän sen vuoksi voisi menestyä alalla.

Kun Nicole Kidman sai kuulla useampaan otteeseen olevansa liian pitkä, hän alkoi muuttelemaan mittojaan. Nainen valehteli People-sivuston mukaan olevansa hieman lyhyempi kuin oikeasti olikaan, että hän saisi mahdollisuuden osallistua koekuvauksiin.