Salma Hayek rohkeissa alastonkuvissa – poseerasi nuorena satiinilakanoissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Salma Hayek on tunnettu monista menestyksekkäistä elokuvista, minkä lisäksi nainen on toiminut myös useiden kauneusalan kampanjoiden mainoskasvona. Viime aikoina kaunis näyttelijä on julkaissut itsestään myös upeita kuvia omalla Instagram-kanavallaan.

Salma Hayek julkaisi nyt hänen Instagram-kanavallaan kolme vanhaa kuvaa, joissa hän poseeraa alasti. ”Jotkut sanovat, että koskaan ei pitäisi katsoa taakseen, mutta joskus siellä on ne parhaat näkymät”, Salma Hayek vitsailee kuvatekstissään.

Salma Hayek makoilee kuvissa alasti hopeisilla satiinilakanoilla tummanharmaan höyhenpuuhkan kanssa. 57-vuotias näyttelijä ei ole kertonut kuinka vanha hän on kuvissa, mutta ilmeisesti ne on otettu 1990-luvulla noin 30 vuotta sitten.