Faith Liannen somepäivitys ihmetyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttävä kohukaunotar Faith Lianne ottaa nykyisin kaiken irti vartalostaan ja elättää itsensä sosiaalisen median vaikuttajana. Hänellä on pelkästään Instagramissa yli kuusi miljoonaa seuraajaa ja toisessa palvelussa hän esittelee vartaloaan maksua vastaan.

Nyt Faith on julkaissut poseerauksen, jossa pääosaan nousee hänen takapuolensa. Kuvasta herättää kysymyksen siitä onko hänen pakaroissaan myös keinotekoista täytettä vai ei. Näyttävä kuvasarja sai nopeasti kymmeniätuhansia tykkäyksiä, mikä ei ollut varsinaisesti yllätys.

Faith Lianne urheilee ja pelaa muun muassa jalkapalloa. Hänellä on valtava määrä seuraajia kaikissa sosiaalisen median kanavissa. Hänen vanhempansa eivät aluksi hyväksyneen tyttärensä seksillä myyvää uraa, mutta kun kun hän ryhtyi maksamaan tuloillaan myös vanhempiensa laskut, niin ääni muuttui kellossa.