Blockfest julkisti nimekkäitä tähtiä ensi kesäksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pohjoismaiden suurin hiphop-festivaali Blockfest järjestetään Tampereen Ratina Stadionilla ja Ratinanniemen festivaalialueella taas ensi kesänä 16.–17. elokuuta. Nyt Blockfest on julkistanut ensi kesän ensimmäiset esiintyjänsä.

Festivaaleilla nähdään ensimmäistä kertaa Suomeen esiintymään saapuva 21 Savage ja yhdysvaltalainen NLA Choppa. Ulkomaisiin artistikiinnityksiin lukeutuvat myös brittiläinen räppäri Skepta ja amerikkalainen Soulja Boy.

Mukana on jälleen laaja kattaus myös kotimaisia huippunimiä. Blockfest-viikonloppuna Ratinassa nähdään muun muassa keikkatauoltaan palaava Ibe, Gettomasa, Sexmane, Lauri Haav, Costi, Cledos, Etta sekä uusi mielenkiintoinen tulokas Jami Faltin.

Blockfestin lipunmyynti käynnistyy torstaina 25. tammikuuta. Kaikilla Visa-maksukortin haltijoilla on kuitenkin mahdollisuus ostaa liput Ticketmasterista jo ennen muita alennetulla hinnalla. Visa-ennakkomyynti alkaa Ticketmasterissa maanantaina 22. tammikuuta ja kestää keskiviikon puoleen yöhön saakka.