Lala Kent haluaa tyttärelleen sisaruksen – selvittää nyt eri vaihtoehtoja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomessakin esitetyssä Vanderpump Rules -televisiosarjassa mukana oleva laulaja ja näyttelijä Lala Kent on tullut ohjelmassa tutuksi räväkällä olemuksellaan ja tempperamenttisuudellaan. Nainen sai sarjan kuvausten aikana myös esikoisensa Oceanin hänen ex-miehensä Randall Emmettin kanssa.

Lala Kent ja Randall Emmett erosivat kun naisen tietoon tuli se, että mies oli pettänyt häntä lukuisten naisten kanssa. Eron jälkeen Kent on kasvattanut tytärtään pääasiassa yksin. Nyt hän on alkanut miettimään tosissaan sitä, että hän haluaisi saada tyttärelleen sisaruksen.

Lala Kent on kertonut People-sivuston mukaan, että suunnitelmat toisen lapsen saamisen suhteen etenevät täyttä vauhtia. 33-vuotias Kent on pohtinut vaihtoehtojaan yksin ja miettinyt muun muassa sperman luovuttajan käyttämistä. Nainen on valmis tekemään mitä tahansa tullakseen jälleen raskaaksi.