Suki Waterhouse paljasti raskausvatsaansa punaisella matolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kuuluisa brittiläinen pariskunta Suki Waterhouse ja Robert Pattinson odottavat yhdessä heidän ensimmäistä lastaan. Muusikkona ja näyttelijänä tunnettu Waterhouse paljasti uutisen sunnuntaina esiintyessään Corona Capital Festival -tapahtumassa Meksikossa.

Ennen raskausuutisen paljastamista Suki Waterhouse ja Robert Pattinson ovat pitäneet visusti heidän yksityiselämänsä ja parisuhteensa poissa julkisuudesta ja sosiaalisesta mediasta. Nyt Waterhouse näyttää kuitenkin juhlivan raskauttaan avoimesti omilla asuvalinnoillaan julkisissa tilaisuuksissa.

Juuri järjestetyssä Emmy Awards -gaalassa Suki Waterhouse ihastutti upealla kirkkaanpunaisella iltapuvulla. Puku paljasti naisen keskivartalon sivut ja selän. Se korosti myös kauniisti pyöristynyttä raskausvatsaa rusetilla, joka laskeutui juuri sopivasti vatsan alle.